„Voi creste PIB-ul agriculturii, sanatatii, protectiei sociale, educatiei”…toate sunt „prioritati” pentru d-nul Geoana care spune ca va da bani mai multi la toata lumea si locuri de munca si si si…..Pentru mine acestea nu sunt decat vorbe goale atata timp cat nu a precizat sursele de finantare.  Si nu doar ca nu le-a precizat ci a mentionat ca va scadea si unele taxe si ca bugetarii vor sta la caldut mult si bine. Asadar de unde bani pentru toate acestea d-nule Geoana? nu cred ca aveti o tiparnita de bani disponibila si Romania nu e SUA. Cat despre Vantu, Iliescu si restul nu va mai intreb d-nule Geoana.

La  Basescu am observat mai multa consistenta insa, mai multe date si exemple, o mai buna cunoastere a legislatiei  puse in practica de un guvern condus de o „marioneta” conform televiziunilor private. Nu uitati ca a fost adoptata legea salarizarii unitare, a educatiei si altele!

Nu a vorbit mai deloc de a oferi mai multi bani diverselor sectoare ci de o directionare mai eficienta a fondurilor existente, cu alte cuvinte un management mai bun.

Asadar, voi vota un management eficient si nu promisiuni desarte.